فروش انواع لپ تاپ موبایل و...

خرید لپ تاپ و دیگر لوازم جانبی هوشمند با بهترین قیمت

فروش انواع لپ تاپ موبایل و...

خرید لپ تاپ و دیگر لوازم جانبی هوشمند با بهترین قیمت

مینی کیس نسل 7

Mini Case ها در واقع همان کیس های معمولی می باشند ولی در ابعاد کوچک تر نسبت به کیس های معمولی تولید می شوند. هر برندی برای کیس های مینی خود نام به خصوصی را انتخاب کرده و این تفاوت ابعاد را در آن نام نشان می دهند.

برای اطلاعات بیشتر از مینی کیس نسل 7 با ما در ارتباط باشید. 

اگر شما می خواهید از امکانات یک کامپیوتر قدرتمند قابل ارتقا در اندازه ای کوچک و جاگیری کمتری نسبت به کیس های بزرگ رایج، بهره مند شوید، یک مینی کیس انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. Mini Case در ایران غالباً به صورت کیس های استوک وارداتی عرضه می شوند. این کیس ها جمع و جورتر از کیس های معمولی هستند و برای افرادی و کسب و کارهایی که تمایل دارند سیستم دسکتاپ آنها فضای کمتری را اشغال کند مناسب هستند.
هر یک از برندهای تولید کننده این سیستم ها، نام خاصی را روی این نوع از سیستم های تولیدی خودشان گذاشته اند تا این سیستم ها را از کیس های بزرگ تولیدی شان تمییز دهند. به عنوان مثال، شرکت HP نام مینی کیس های کارخانه خودش را small factor و شرکت DELL نام این کیس ها را ultra گذاشته اند.

در Mini Case به علت ابعاد کوچکتر نمی توان از چند هارد استفاده کرد در حالی که این امکان در کیس های با اندازه  های بزرگتر امکان پذیر است. یکی دیگر از محدودیت های کیس های کوچک در مقایسه با کیس های بزرگتر این است که کاربر مجاز است فقط از گرافیک های متناسب با این نوع کیس استفاده نماید در حالی که در کیس های بزرگتر این محدودیت وجود ندارد. و همینطور هر کارت گرافیکی را نمی توان روی این کیس ها استفاده کرد و در حالت معمول باید از کارت گرافیک مخصوص آنها استفاده کنید.

قیمت کیس های مینی در مقایسه با کیس های بزرگتر بیشتر است البته این امر وابسته به امکانات مینی کیس ها می باشد و نمی توان به وضوح گفت که این افزایش قیمت و یا کاهش آن به چه چیزی بستگی دارد.

غالبا قیمت کیس های مینی نسبت به کیس های معمولی با سخت افزار مشابه آنها بیشتر است. البته فرمول مشخصی برای محاسبه ارزان تر یا گران تر بودن این نوع کیس نسبت به سایر کیس ها وجود ندارد.
در پاسخ به این پرسش که آیا خرید یک مینی کیس با قیمتی نسبتا بیشتر از یک کیس معمولی برای شما، تصمیم درستی هست یا خیر، تا حدود زیادی بستگی به معیارها و نوع استفاده شما از این سیستم ها دارد.

مینی کیس ها با توجه به ابعاد و اندازه ی کوچکی که دارند دارای طرفداران زیادی هستند. و همچنین بسیار جمع و جورتر از آنها هستند. این قابلیت این کیس ها را برای استفاده در محیط های اداری و حتی منازل بسیار مقبول ساخته است. البته این را هم نباید نادیده بگیریم که در نظر اکثریت افراد، این کیس ها ظاهر شیک تری هم نسبت به سایر کیس ها دارا می باشند.

این نوع کیس نیز همانند سایر کیس ها، تا حدود زیادی قابلیت ارتقا دارد. رم، گرافیک و هارد این نوع سیستم مانند سایر کیس ها قابل ارتقا است. البته به علت اندازه کوچکتر آن، دارای برخی محدودیت ها نیز می باشد. مثلا در برخی Mini Case ها با فضای کوچکتر، لازم است از قطعات لپ تاپی استفاده شود. همچنین این کیس ها به کارت گرافیک مخصوص Mini Case نیاز دارند و در صورتی که بخواهید از سایر کارت های گرافیک استفاده کنید، لازم است از یک پایه مخصوص کمک بگیرید. در حالی که در کیس های بزرگ این مشکلات وجود ندارند.
بدنه کیس های مینی نسبت به سایر کیس های بزرگ مقاوم تر است و در صورتی که به زمین بخورند، خطر چندانی قطعات داخل آنها را تهدید نمی کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد