در فصول بهار و تابستان که میزان شهد در طبیعت فراوان است، زنبورهای عسل اقدام به جمع آوری شهد می کنند و پس از تبدیل به عسل، آن را در سلول های شش ضلعی بافته شده از موم بر روی قاب های عسل موجود در داخل کندو، ذخیره می کنند. پس از پر شدن هر سلول، و عمل آمدن عسل داخل آن، زنبورهای عسل بوسیله لایه نازک و با کیفیتی از موم، سر سلولها را می پوشانند. زنبورداران، به هنگام برداشت عسل با استفاده از ابزارهایی از جمله چاقوی زنبورداری برقی یا پولک تراش برقی عسل، اقدام به برداشتن سرپوش (پولک) سلول ها می کنند تا در هنگام اکستراکتور کردن، عسل از سلولها خارج شود.چنگال پولک تراش عسل را زا ما بخواهید
این محصول از نوع پولک تراش های نوع ژلتی می باشد. مزیتی که این نوع پولک تراش دارد:
پروبیوتیک زنبورعسل Probio-Apis
شرکت دانش بنیان زیست درمان ماهان با هدف تولید مکمل های پروبیوتیک دام، طیور و آبزیان و با همکاری برترین کارشناسان عرصه فناوری زیستی، تاسیس و با در اختیار داشتن بخش تحقیق و توسعه قدرتمند، موفق به شناسایی و جداسازی سویه های پروبیوتیک بومی و ثبت اختصاصی در پایگاه جهانی NCBI شده است.
پروبیوتیک زنبور عسل پروژن را از ما بخواهید.
طبق تعریف WHO/FAO پروبیوتیک ها مکمل های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی دستگاه گوارش و محیط زیست تأثیرات سودمندی بر میزبان خود ایفا می کنند.
در صنعت پرورش زنبور عسل، استرس های متعددی همچون تغییرات آب و هوایی، مهاجرت، تغییرات در منابع غذایی و ... موجب تضعیف سیستم ایمنی و عدم تعادل میکروفلور طبیعی گوارشی می شود. چنین عواملی موجب می شود که زنبور های عسل را مستعد ابتلا به بیماری های مختلف می کند و در نتیجه شاهد تلفات و افت کمی و کیفی تولید خواهیم بود.
استفاده از پروبیوتیک ها در پرورش زنبور عسل می تواند سبب تعادل و بهینه سازی میکروفلور گوارشی، بهبود رشد، بهبود هضم و جذب مواد غذایی، بهبود عملکرد سیستم ایمنی و مقاومت در برابر انواع استرس ها و عوامل بیماری زا شود.
مکمل پروبیوتیک Probio-Apis ترکیبی از سویه های پروبیوتیک باکتریایی از خانواده باسیلوس ها و باکتری های اسید لاکتیک به همراه مخمر و پری بیوتیک است که بر اساس آزمایش های In Vitro و In Vivo برگزیده و به طور اختصاصی جهت استفاده در زنبور عسل فرموله شده است.
مکانیسم عمل پروبیوتیک
مزایای مصرف مکمل پروبیوتیک Probio-Apis در زنبور عسل
استفاده از مکمل پروبیوتیک Probio-Apis در شرایط زیر توصیه می شود:
دوز مصرفی :
راهنمای مصرف :
Total Count: 107 CFU/g
شرایط نگهداری:
بسته بندی :
قوطی 100 گرمی
کلاه زنبورداری برای محافظت از سر و صورت زنبورداران در برابر نیش زنبور طراحی شده است.
جنس این کلاه ها معمولا از طور هست که هم برای دید زنبورداران بهتر است و هم تنفس زنبوردار را در حین استفاده از آن راحت تر می کند.
در زیر توضیحات کاملی در مورد انواع این کلاه ها و کارایی آنها خواهیم داد.
شرکت زنبورکالا عرضه کننده انواع کلاه و لباس زنبورداری، با کیفیت بالا و دوخت عالی آماده همکاری با تمام فروشندگان لوازم زنبورداری در سطح کشور است.
همچنین زنبورکالا برای رفاه حال زنبورداران عزیز، خرید به صورت جزئی و تک را نیز فراهم کرده است.
شما می توانید برای خرید تکی لوازم دلخواه خود به قسمت لوازم زنبورداری سایت مراجعه فرمایید و آنها را به صورت آنلاین سفارش دهید.
این کلاه ها معمولا از جنس تور پارچه ای تهیه می شوند.
روی این محصول از پارچه ی نازک است و اطراف آن از جنس تور هست که هم برای دید زنبوردار بهتر است و هم برای تنفس آن.
برای حفظ ساختار کلاه، دو عدد سیم گرد، یکی در بالا و یکی در پایین کلاه به کار رفته است که این باعث می شود که تور کلاه به صورت شما نچسبد و صورت شما در برابر نیش زنبور در امان بماند.
توری به کار رفته در کلاه باید از جنسی باشد که به مرور زمان دچار پوسیدگی و پارگی نشود.
همچنین سیم به کار رفته در کلاه نباید به مرور زمان دچار زنگ زدگی شود.
این محصول در انواع مختلفی ساخته می شود که هر کدام قیمت و کیفیت متفاوتی دارند.
قیمت خرید این کلاه ها به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر بستگی دارد:
برای اطلاع از قیمت عمده و تک کلاه و انواع لباس زنبورداری با ما در تماس باشید.
همکاران ما در زنبورکالا آماده پاسخ گویی به سوالات شما هستند.
شرکت زنبورکالا عرضه کننده انواع لوازم زنبورداری بصورت خرده و عمده با کیفیت و قیمت مناسب می باشد.
تله گرده گبر زنبور گل از مهمترین فرآورده های زنبور عسل است که توسط این حشره فعال و پر جنب و جوش جمع آوری شده و به داخل کندو آورده می شود. زنبور عسل از گرده گل به عنوان ماده ای مغذی و سرشار از پروتئین استفاده می کند و به همین علت وجود گرده گل در درون کندو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. با این حال با توجه به خواص گرده گل برای انسان، زنبورداران تلاش می کنند تا این ماده شگفت انگیز را در حدی که به کندو و زنبورهای آن آسیب وارد نشود جمع آوری کرده و اصطلاحاً گرده گل را برداشت کنند.
طبیعی است که برداشت گرده گل از کندو کار چندان ساده ای نباشد. به این علت که زنبورها گرده گل را در قسمتی از پای خود گلوله کرده و آن را با خود به داخل کندو می برند و در شان زنبور عسل ذخیره می نمایند. زنبورها خوب می دانند که گرده گل همانند عسل برای زندگی کلونی آن ها نقش حیاتی دارد. به همین علت تا جای ممکن در برابر برداشت آن مقاومت نشان می دهند.
با این حال انسان ها از سال ها پیش راهکارهایی را برای جمع آوری گرده زنبور عسل در نظر گرفته و به روش های مختلف مورد استفاده قرار می دادند. امروزه این روش ها بسیار نوین و نوع و مقدار برداشت گرده گل از کندو کاملا حساب شده است.
آنچه مشخص است اگر شما بخواهید به عنوان یک زنبوردار به کندو نزدیک شوید تا گرده گل موجود در آن را برداشت کنید، با مشکلات زیادی مواجه خواهید بود. به همین علت محققان صنعت زنبورداری تصمیم گرفتند تا راهکاری ابداع کنند که با استفاده از این راهکار امکان ورود گرده به کندو وجود نداشته باشد. در نتیجه قبل از این که گرده گل وارد کندوی زنبور عسل شود، توسط انسان جمع آوری می گردد.
نتیجه تحقیقات فعالان صنعت زنبورداری، درست کردن وسیله ای به نام تله گرده گیر بود. این تله در درب ورودی کندو قرار می گیرد. البته گرده گیر باید به گونه ای طراحی شده باشد که تمامی قسمت های ورودی کندو را پوشش داده و زنبورها به جز ورود از این مسیر، راه دیگری برای وارد شدن به کندو نداشته باشد.
6 روش مصرف گرده گل برای استفاده از خواص این ماده شفابخش
تله گرده گیر در واقع یک صفحه پر از سوراخ است که سوراخ های آن بسته به نژاد زنبورعسل متفاوت هستند. با این حال به طور کلی قطر سوراخ هایی که در تله گردگیر مورد استفاده قرار می گیرد ۴ و ۷ دهم میلیمتر در نظر گرفته شده تا زنبورهای معمولی بتوانند از آن رد شوند. البته طبیعی است که رد شدن زنبور عسل از این سوراخ کوچک رفت و آمد او را دشوار می کند.
نتیجه این است که در هنگام عبور، گرده گل که به پای زنبور عسل متصل است به جداره های این سوراخ ها گیر کرده و از پای زنبور جدا می شود در قسمت پایینی درب ورودی کندو می افتد. در این قسمت نیز ظرفی قرار داده شده تا گرده ها درون آن ریخته شود.
چقدر از ارزش غذایی گرده گل اطلاع دارید؟
پس از جمع شدن گرده در درون محفظه زیرین، زنبوردار بدون هیچ مشکلی می تواند ظرف را برداشته و برای فرآوری گرده گل یا همان خشک کردن و فریز کردن آن اقدام کند.
سوالی که پیش می آید این است که اگر زنبورها خود به گرده گل نیاز دارند پس با جمع آوری گرده توسط انسان ها این حشرات چطور تغذیه خود را فراهم می کنند؟ در جواب باید گفت که زنبورداران حرفه ای به طور میانگین روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم گرده گل را به این روش برداشت می نمایند و پس از رسیدن به حد مطلوب، تله گرده گیر را از درب ورودی کندو بر می دارند. در این صورت زنبورها می توانند گرده مد نظر خود را به داخل کندو برده و آن را برای زمان حال و زمستان ذخیره کنند.
در این مقاله میخواهیم شناخت کلی در مورد کیس استوک i7 همراه باشید همچنین و آشنایی با انواع سی پی یو و تفاوت بین نسل های سی پی یو را با یکدیگر بررسی کنیم ، با ما همراه باشید:
شرکت اینتل یکی از بزرگترین تولید کننده های پردازنده (CPU) در دنیا است. هر پردازنده مشخصات خاص خود را دارد و هر سال سعی می شود تا نسل جدیدی از آن ها معرفی شوند.در اینجا قصد داریم تا نسل های مختلف سی پی یو های اینتل را بررسی کنیم و با آنها بیشتر آشنا شویم.
اولین پردازنده اینتل مدل ۴۰۰۴ بود که در سال ۱۹۷۱ ساخته شد. این پردازنده ابتدایی و با سرعت کلاک ۷۴۰KHz و در ابعاد ۱۰ میکرون ساخته شده بود. این روند با ارائه مدل های ۸۰۰۸، ۸۰۸۰ و ۸۰۸۵ ادامه داشت که با افزایش قدرت پردازشی، سرعت کلاک بالاتر و کاهش اندازه رو به رو بودند. مدل ۸۰۸۶ اولین پردازنده X86 بود که در ۱۹۷۸ ساخته شد. این روند با ارتقا محصولات ادامه داشت تا در سال ۲۰۰۸ اینتل نام گذاری پردازنده های خود را تغییر داد و نسل جدید را روانه بازار ها کرد. بعد از این اتفاق اینتل سعی دارد هر سال نسل جدید تر از این پردازنده ها را معرفی کند.
از سال ۲۰۰۸ سری مشهور پردازنده های Core i معرفی شدند که جایگزینی برای سری های Core 2 محسوب می شوند. بر خلاف باور عموم این نسل با عدد های بعد از Core i تعداد هسته ها را مشخص نمی کند. بلکه به طور کلی مدل های Core i3 به نشانه پایین رده بودن، Core i5 میان رده و Core i7 بالارده بودن پردازنده است. بدیهی است که در هر نسل، نسبت به نسل های قدیمی تر شاهد تغییراتی همچون مصرف کمتر، قدرت بیشتر هستیم. در واقع هر چه سی پی یو ما نسل جدیدتر باشد، بهتر از نمونه های مشابه نسل قبل است.
این نسل ها تا کنون عبارتند از :
نسل اول: معماری نِهِیلِم (Nehalem)، فرآیند ساخت ۴۵ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۰۸
نسل دوم: معماری سندی بریج (Sandy Bridge)، فرآیند ساخت ۳۲ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۱
نسل سوم: معماری آیوی بریج (Ivy Bridge)، فرآیند ساخت ۲۲ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۲
نسل چهارم: معماری هسول (Haswell)، فرآیند ساخت ۲۲ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۳
نسل پنجم: معماری برادول (Broadwell)، فرآیند ساخت ۱۴ نانومتری، معرفی در سال ۱۰۱۴
نسل ششم: معماری اسکایلیک (Skylake)، فرآیند ساخت ۱۴ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۵
نسل هفتم: معماری کبی لیک (Kaby Lake)، فرآیند ساخت ۱۴ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۶
نسل هشتم: معماری کافی لیک(Coffee Lake)، فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۷
نسل نهم احتمالی: معماری آیس لیک (Ice Lake)، فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۸
نسل دهم احتمالی: معماری تایگر لیک (Tiger Lake)، فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری، معرفی در سال ۲۰۱۹
مشاهده می شود که اینتل دائماً سعی در کاهش اندازه فرایند ساخت تا ۷ و حتی ۵ نانومتری می باشد. در حال حاظر نسل هشتم در حال کامل شدن ارائه در بازار است و در آینده از نسل های جدید تر نیز در بازار رونمایی خواهد شد.
تشخیص نسل های سی پی یو
برای تشخیص نسل پردازنده خود، از روی عددی که بعد از نام سی پی یو ذکر می شود تشخیص داده می شود. به عنوان مثال اگر پردازنده شما مدلش Core i7 7500 است، عدد اول از سمت چپ یعنی 7، نشان می دهد که پردازنده شما متعلق به نسل 7 است. به همین شکل پردازنده شما با هر عددی شروع شود، نشان دهنده نسل ساخته شده است. البته قابل ذکر است که نسل اول دارای پسوند سه عددی است. بنابراین اگر پردازنده شما با اعداد سه رقمی کد گذاری شده احتمالاً از نسل اول باشد مثل Core i7 960.